A PROJEKT RÖVID ÖSSZEFOGLALÓJA

 

 

Kedvezményezett neve: Bátonyterenye Város Önkormányzata

Projekt címe:Zöldterület fejlesztés Bátonyterenyén

Pályázati azonosító: TOP-2.1.2-15-NG1-2016-00004

Támogatás összege: 850 000 000

Támogatási intenzitás: 100 %

Projekt záró időpontja:2020.02.28.

 

A Zöld területek fejlesztése Bátonyterenyén című projekt keretében a város több pontján valósulnak meg fejlesztések, a zöld területek és közterek megújítása, valamint használaton kívüli épületek új funkciókkal való megtöltése és korszerűsítése érdekében.

 

A Gyürky-Solymossy kastélykertben a meglévő belső utak rendbetétele, hogy a kert újra bejárható legyen biztonságosan. A megfelelő parkhasználathoz szükséges bútorokkal látjuk el, amik kényelmes pihenőfelületeket tudnak biztosítani. A késő délutáni, esti parkhasználat céljából térvilágítás megújítása energiahatékonyabbá tétele szükséges a park területén. A fejlesztés keretében új térfigyelő kamera kialakítása.

 

A Kastélykertben a volt művelődési ház épületének energiahatékony üzemeltetést biztosító megújításával egy profittermelő módon üzemeltetett rendezvény- és konferencia központ jön létre kihasználva a kert és a környezet kiváló adottságait.

 

A kisterenyei Csente lakótelepen a volt OTP épületben közösségi szabadidős tevékenységek kiszolgálásra alkalmas terek jönnek létre, és a könyvtár szolgáltatás is elérhető lesz.

 

 

Sajtóközlemény

 

Projektek

Archívum

Eseménynaptár

loader

 

 

 

 
 

 

Közvilágítási hibabejelentő

Bátonyterenye Város

Közvilágítási hibabejelentés:

Telefonszám: +36 80-980-071

(éjjel-nappal hívható - üzenetrögzítő)

 

e-mail cím: hibabejelentes@grep.lighting

JSN Solid is designed by JoomlaShine.com