Átadták a felújított sportcsarnokot Bátonyterenyén pénteken. Az ünnepségen részt vett Kövér László, az Országgyűlés elnöke, Nyilasi Tibor, hetvenszeres válogatott, Európai Ezüstcipős labdarúgó, Becsó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője, valamint Nagy-Majdon József, a város polgármestere. 

BátonyterenyeKövér László az eseményen úgy fogalmazott: a sportcsarnok nem egyszerűen egy épület, ami szép és új, jól és hatékonyan működik, hanem lehetőség; egy sor közösség találhat majd benne méltó helyet a testedzésre, a szórakozásra, az ismerkedésre a kultúrával, közös dolgaink megbeszélésére, ünneplésre.

Becsó Zsolt (Fidesz) országgyűlési képviselő és Nagy-Majdon József (Fidesz-KDNP), Bátonyterenye polgármestere azt hangsúlyozta, hogy az Antall-kormány támogatásával megépült csarnokot a korábbi ciklusokban hagyták tönkremenni, noha a létesítmény uniós és hazai forrásokkal már tíz éve megújulhatott volna.

Az 1993-ban épült sportcsarnokot öt éve bezárták. Idén százmillió forintból felújították, az önkormányzat 20 millió forintot belügyminisztériumi pályázaton nyert a fejlesztéshez.Elvégezték a teljes tetőfelújítást, a nyílászárók cseréjét, a küzdőtér felújítását, a kiszolgáló terek burkolatának cseréjét, a falak külső és belső vakolását. Megújultak továbbá az öltözők, a mosdók, és korszerűbb lett a világítás is.

Az átadó ünnepségen volt többek között Kangoo fitness bemutató, ovifoci, pályára lépett a Ferencváros és az NSC U11-es csapata, az Öregfiúk, és megmérkőzött egymással a BÁVÜ, az ELÁN és a Fűtőber együttese is.

Forrás: MTI

 

Projektek

Archívum

Eseménynaptár

loader

 

 

 

 
 

 

Közvilágítási hibabejelentő

Bátonyterenye Város

Közvilágítási hibabejelentés:

Telefonszám: +36 80-980-071

(éjjel-nappal hívható - üzenetrögzítő)

 

e-mail cím: hibabejelentes@grep.lighting

JSN Solid is designed by JoomlaShine.com