December 6-án és 7-én Mikulás Focikupát tartottak a nemrégiben felújított bátonyterenyei sportcsarnokban. Szombaton volt a selejtező, innen kerültek ki a legjobbak, akik vasárnap (azaz ma) mérkőztek meg egymással. Első lett az S-Metal Salgótarján nevezetű együttes, míg a második helyen a Fűtőber végzett- tájékoztatta televíziónkat Tarjáni László, a rendezvény szervezője.

Bátonyterenye. –Jó hangulatban telt a mostani Mikulás Focikupa. Rendezvényünkre 12 csapat nevezett, mely közel 200 játékost jelentett. Három csoport volt, (A,B,C), mindegyikből a két legjobb jutott a második fordulóba. Azt gondolom, kiváló mérkőzéseket és szép gólokat láthattak az eseményre látogatók - hangsúlyozta a szervező, aki hozzátette azt is: tárgyjutalommal és oklevéllel díjazták, az első három helyezettet, a legjobb kapust, a gólkirályt, és a legkiemelkedőbb mezőnyjátékost. Az első csapat ugyanakkor egy évre elnyerte a Mikulás Kupa vándorserleget is. 

Tarjáni László kiemelte: a torna célja volt, hogy szervezetek, baráti társaságok részére sportolási lehetőséget biztosítsanak, és tovább népszerűsítsék a kispályás labdarúgást. 

Tabella: 

1. S-Metal Salgótarján 
2. Fűtőber
3. Iroda-Aqua Szolgáltató Kft.
4. Bomba Team

Legjobb kapus: Oláh Tibor (S-Metal)
Gólkirály: Alapi Gábor (S-Metal)
Legjobb mezőnyjátékos: Nagy Péter (Fűtőber) 

 


Fotó: Szebeni Ádám

Projektek

Archívum

Eseménynaptár

loader

 

 

 

 
 

 

Közvilágítási hibabejelentő

Bátonyterenye Város

Közvilágítási hibabejelentés:

Telefonszám: +36 80-980-071

(éjjel-nappal hívható - üzenetrögzítő)

 

e-mail cím: hibabejelentes@grep.lighting

JSN Solid is designed by JoomlaShine.com