Több hetes felújítási munka után a napokban újra birtokba vehették megújult osztályukat a Kossuth Lajos Általános Iskola 3.b-s tanulói. A gyerekek terme hosszú ideig üres volt, máshol tanultak, a Rigips ugyanis felújítást végzett náluk. A tanulók és a szülők még szeptemberben nyertek a cég internetes pályázatán egy akusztikai korszerűsítést. A kivitelező ennek keretében hangzáró paneleket szerelt fel a mennyezetre, így csendesebb lett az osztály, melyet modern ledvilágítással is elláttak, sőt vállalták a terem kifestését és új linóleum felhelyezését is. 

Bátonyterenye. –A Rigips cég mintegy 1,5 millió forintot költött a termünk megújítására. Ennek a gyerekekkel együtt nagyon örülünk, hiszen láthatóan jó munkát végeztek. Így ezentúl diákjaink modern osztályba járhatnak majd- mondta lapunknak Szebeniné Jávor Mónika, a 3. b-sek osztályfőnöke, aki kiemelte azt is: a munkálatokban több szülő is kivette a részét akiknek köszöni a segítséget. 


A Rigips osztály-felújítási projektjén túl egy másik pályázaton is nyert nemrégiben a Kossuth Iskola. A Cetelem Bank zöld suli programján ugyanis másodikok lettek, így lehetőségük nyílt új növényeket, tujákat, bokrokat és fákat telepíteni az udvarra, mintegy félmillió forintból. Mindezek mellett az önkormányzat felújította az iskola kerítését, és járdát alakított ki a buszmegálló és az intézmény között, a biztonságosabb közlekedés érdekében, sőt új kültéri játékok telepítéséről is gondoskodott, melyek a tervek szerint 2015 tavaszán érkeznek majd meg.

Projektek

Archívum

Eseménynaptár

loader

 

 

 

 
 

 

Közvilágítási hibabejelentő

Bátonyterenye Város

Közvilágítási hibabejelentés:

Telefonszám: +36 80-980-071

(éjjel-nappal hívható - üzenetrögzítő)

 

e-mail cím: hibabejelentes@grep.lighting

JSN Solid is designed by JoomlaShine.com